Zweedse massage

Wat is myofasciale therapie?

Alle structuren en spierketens in het lichaam zijn verbonden en beïnvloeden elkaar, van voetzool tot voorhoofd. Dat is het uitgangspunt van myofasciale therapie, een diepgaande manuele therapie. Bij deze behandeling kijken we naar het lichaam als geheel, om de oorzaak van een probleem te identificeren.

Behandeling

Er wordt gebruik gemaakt van functionele bewegingen in combinatie met manuele technieken.

Bij een behandeling van deze "ketens" laten we u zien hoe een beperking op één plek in uw lichaam tot overbelasting kan leiden op een andere plaats. Met bewegingen en manuele technieken trachten we effectieve en blijvende veranderingen te realiseren.

Tarief & terugbetaling

Myofasciaal therapie is een onderdeel van kinesitherapie. Het tarief voor een kinesitherapeutisch consult is afhankelijk van uw status bij de de mutualiteit. U kan betalen via bancontact app (Payconiq), contant of overschrijving.

Onze therapeuten zijn NIET geconventioneerd. De vastgelegde RIZIV tarieven worden dus niet toegepast. Uitzonderingen zijn terug te vinden op de website van het RIZIV (www.riziv.fgov.be).

U kan uw afspraak tot 24u voordien verplaatsen of annuleren. Bij later annuleren of bij niet opdagen wordt 20 euro aangerekend.