top of page

 

fd63d6e9-08b6-4c18-a9da-7afa37fe10d2.JPG

Verstraeten Laura

Ik ben de opleiding kinesitherapie gestart omdat de werking van het menselijk lichaam en zijn biologie me heel erg interesseerde. Na het afstuderen in 2008 startte ik als zelfstandig kinesitherapeut. Al snel werd duidelijk dat ons lichaam een complex geheel vormt waar veel facetten bepaalde klachten kunnen veroorzaken. Op zoek naar nieuwe behandelmethoden en effectievere wijzen om mensen te helpen, begon ik de opleiding osteopathie aan het FICO. Eind 2017 behaalde ik hier de titel D.O. Verschillende jaren combineerde ik kinesitherapie en osteopathie, maar sinds mei 2020 heb ik besloten mij volledig op de osteopathie te richten. Ik blijf mezelf steeds bijscholen met postgraduate opleidingen om zo mijn kennis en inzichten verder te kunnen uitdiepen.

 

U kan bij mij terecht voor osteopathie bij baby’s, kinderen en volwassenen.

Postgraduate opleidingen:

- Dry needling

- Opleiding baby- en kinderosteopathie

- Orofaciale therapie (problematiek kaak en aangezicht)

- Problematieken omtrent baarmoeder/blaas/staartbeentje

Foto%2025-04-2021%2018%2005%2017_edited.

Van Den Bogerd Michiel

Sinds kleins af had ik interesse in het functioneren van het menselijke lichaam en het ontstaan van pijn door of tijdens beweging. In 2016 behaalde ik de master Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie met optie sport. De afwisseling tussen het behandelen van sporters en de manuele therapie spreekt me enorm aan. Ik ben zelf graag met sport bezig en je kan me ook naast het veld vinden als kinesitherapeut bij KVV Vosselaar.

U kan bij mij terecht voor:

- Kinesitherapie

- Sportrevalidatie

- Dry needling

- Rugscholing

- Dynamic taping

foto%2021-08-2020%2018%2006%2010_edited.

De Bruin Eline

Van kleins af aan heb ik de sportmicrobe te pakken. Hierdoor kwam ik zelf ook af en toe op de behandeltafel terecht, waardoor ik mijn andere passie ontdekte nl. kinesitherapie. Ik studeerde af aan de UA in 2018 als master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie. Aansluitend verdiepte ik me in de manuele therapie. Ik zie kinesitherapie als een ondersteuning binnen de actieve revalidatie, waarin eerst gunstige voorwaarden gecreëerd worden voor optimaal herstel. Bovendien volg ik op regelmatige basis bijscholingen om me steeds verder te ontplooien en te blijven groeien.

U kan bij mij terecht voor:

- Manuele therapie

- Sportrevalidatie

- Dry needling

- Taping

- Lopersletsels (behandeling + schema's)

53069FAD-CB65-44BC-A40E-3E8BAC78D4B6_edi

Van Gils Amber

In 2021 behaalde ik aan de UA mijn diploma kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met afstudeerrichting inwendige aandoeningen. De werking van de longen en het hart heeft me altijd al geïnteresseerd. Verder heb ik mij ook verdiept in pre- en postnatalekinesitherapie. Binnen de kinesitherapie vind ik het belangrijk om samen met de patiënt op zoek te gaan naar zijn/haar specifieke noden. De voldoening die je krijgt bij elke vooruitgang zorgt steeds weer voor de nodige portie energie.

 

U kan bij mij terecht voor:

- Long - en hartrevalidatie

- Relaxatietherapie (hyperventilatieklachten)

- post COVID-19

- Ademhalingskinesitherapie bij baby’s, kinderen en volwassenen

- Pre- en postnatale kinesitherapie

- Bekkenbodemreëducatie

- Dry needling

foto 25-10-2022 11 01 01.jpg

Brosens Ward

Mijn passie voor het menselijk lichaam in combinatie met die voor bewegen maakte dat ik in 2022 afstudeerde aan de KU Leuven als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met specialisatie sport. Na stages bij o.a. het 1e team van OH Leuven en zelfstandige praktijken in Leuven wist ik dat de variatie tussen sporters en een manuele behandeling het beroep zo interessant maken. Wat ik belangrijk vind tijdens de revalidatie is een individuele aanpak waarbij ik ga kijken wat voor jou belangrijk is. Hierbij wordt manuele therapie gebruikt in combinatie met een actieve benadering om uw herstel zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

U kan bij mij terecht voor:

- Manuele therapie

- Sportrevalidatie

- Kinesiotaping

- Dry needling

foto tinne.png

Van Beek Tinne

Al van jongs af aan is beweging heel belangrijk voor mij. Ik ben een veelzijdig en gedreven sporter met een passie voor lopen, zwemmen en fietsen. Met mijn ruime ervaring in het geven van groepslessen aan een zeer gevarieerd doelpubliek, merk ik steeds meer op dat er een behoefte is aan extra individuele begeleiding en coaching in kleine groepen. Zo kwam ik in contact met de opleiding van functional training én pilates. Ik ben ervan overtuigd dat je met deze vorm van bewegen meer vat krijgt op je lichaam en geest. Deze kennis en enthousiasme wil ik graag delen met anderen om ook actief door het leven te gaan in een fit en gezond lichaam. Meer info www.beweegpraktijk.be

 

Afspraak maken

tinne@beweegpraktijk.be

0494 658 819

bottom of page