fd63d6e9-08b6-4c18-a9da-7afa37fe10d2.JPG

Verstraeten Laura

Ik ben de opleiding kinesitherapie gestart omdat de werking van het menselijk lichaam en zijn biologie me heel erg interesseerde. Na het afstuderen in 2008 startte ik als zelfstandig kinesitherapeut. Al snel werd duidelijk dat ons lichaam een complex geheel vormt waar veel facetten bepaalde klachten kunnen veroorzaken. Op zoek naar nieuwe behandelmethoden en effectievere wijzen om mensen te helpen, begon ik de opleiding osteopathie aan het FICO. Eind 2017 behaalde ik hier de titel D.O. Verschillende jaren combineerde ik kinesitherapie en osteopathie, maar sinds mei 2020 heb ik besloten mij volledig op de osteopathie te richten. Ik blijf mezelf steeds bijscholen met postgraduate opleidingen om zo mijn kennis en inzichten verder te kunnen uitdiepen.

 

U kan bij mij terecht voor osteopathie bij baby’s, kinderen en volwassenen.

foto julie.jpeg

Smets Julie

De complexiteit van de mens en zijn bewegingen heeft mij altijd erg geboeid. Vandaar dat ik besloot om kinesitherapie te gaan studeren. In 2014 behaalde ik de master Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie aan de UA. In 2015 rondde ik de master Sience Manuele Therapie af aan de VUB. In 2019 behaalde ik het diploma Myofasciaal therapeut volgens BMST (Belgian Myopain Society Trigger). Aangezien voldoende lichaamsbeweging de basis is van een gezonde levensstijl, vormt sport een belangrijk onderdeel van mijn vrije tijd.

 

U kan bij mij terecht voor manuele therapie, myofasciaal therapie, kinesiotape en dry needling.

Foto%2025-04-2021%2018%2005%2017_edited.

Van Den Bogerd Michiel

Sinds kleins af had ik interesse in het functioneren van het menselijke lichaam en het ontstaan van pijn door of tijdens beweging. In 2016 behaalde ik de master Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie met optie sport. De afwisseling tussen het behandelen van sporters en de manuele therapie spreekt me enorm aan. Ik ben zelf graag met sport bezig en je kan me ook naast het veld vinden als kinesitherapeut bij KVV Vosselaar.

U kan bij mij terecht voor kinesitherapie, sportrevalidatie, dry needling, rugscholing en dynamic taping.

foto%2021-08-2020%2018%2006%2010_edited.

De Bruin Eline

Van kleins af aan heb ik de sportmicrobe te pakken. Hierdoor kwam ik zelf ook af en toe op de behandeltafel terecht, waardoor ik mijn andere passie ontdekte nl. kinesitherapie. Ik studeerde af aan de UA in 2018 als master in de Revalidatiewetenschappen & Kinesitherapie. Aansluitend verdiepte ik me in de manuele therapie. Ik zie kinesitherapie als een ondersteuning binnen de actieve revalidatie, waarin eerst gunstige voorwaarden gecreëerd worden voor optimaal herstel. Bovendien volg ik op regelmatige basis bijscholingen om me steeds verder te ontplooien en te blijven groeien.

U kan bij mij terecht voor manuele therapie, sportrevalidatie en dry needling.

53069FAD-CB65-44BC-A40E-3E8BAC78D4B6_edi

Van Gils Amber

In 2021 behaalde ik aan de UA mijn diploma kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met afstudeerrichting inwendige aandoeningen. De werking van de longen en het hart heeft me altijd al geïnteresseerd. Binnen de kinesitherapie vind ik het belangrijk om samen met de patiënt op zoek te gaan naar zijn/haar specifieke noden. De voldoening die je krijgt bij elke vooruitgang zorgt steeds weer voor de nodige portie energie.

 

U kan bij mij terecht voor long - en hartrevalidatie, post COVID-19 en ademhalingskinesitherapie bij baby’s, kinderen en volwassenen.

foto tinne.png

Van Beek Tinne

Al van jongs af aan is beweging heel belangrijk voor mij. Ik ben een veelzijdig en gedreven sporter met een passie voor lopen, zwemmen en fietsen. Met mijn ruime ervaring in het geven van groepslessen aan een zeer gevarieerd doelpubliek, merk ik steeds meer op dat er een behoefte is aan extra individuele begeleiding en coaching in kleine groepen. Zo kwam ik in contact met de opleiding van functional training én pilates. Ik ben ervan overtuigd dat je met deze vorm van bewegen meer vat krijgt op je lichaam en geest. Deze kennis en enthousiasme wil ik graag delen met anderen om ook actief door het leven te gaan in een fit en gezond lichaam. Meer info www.beweegpraktijk.be

 

Afspraak maken

tinne@beweegpraktijk.be

0494 658 819